Stage

– Kopieerwerk
– Meehelpen wedstrijdorganisatie
– Zelf in te vullen

Het aantal uren dat besteed moet worden aan maatschappelijke stage is ongeveer 40 uur inclusief rapportagetijd.
Leden van De Brug die al assistent zijn en nu van deze mogeheid gebruik maken, kunnen dit als maatschappelijke stage doen. Stagiaires die kiezen voor een maatschappelijke stage bij een vereniging, in dit geval De Brug, houden zich aan het vereiste aantal uren.

Assisteren tijdens de lesuren
De Brug heeft hier ervaring mee.
Assistenten voeren opdrachten uit onder leiding van de trainster. Voor lesopdrachten kunnen zij tevens gebruik maken van de ´junior – assistenten – cursus´ van De Brug. Naast lesopdrachten zijn er ook opdrachten als het meehelpen klaarzetten en het opruimen van materiaal.

Meedraaien met een activiteit
Om een goed beeld te krijgen, betekent dit dat de stagiaire onder leiding van een commissielid het hele proces mee moet maken/organiseren. Organisatiebespreking, publiciteit, etc.

Verzamelen berichten, uitwerken en kopiëren.
Eigen inbreng.

Westrijdorganisatie

Kennis en ervaring opdoen met het organiseren van een wedstrijd, vooraf en/of op de wedstrijddag.
Werkzaamheden vooraf: wedstrijdnummers klaar maken, indeling kleedkamer e.d.
Wedstrijdtafel (diploma’s uitzoeken, zorgen voor consumpties).
Een wedstrijddag duurt van 8.00 tot 17.00 uur. Een halve wedstrijddag is cira 4,5 uur.
Andere mogelijkheden
Heb je zelf een goed idee, neem dan contact met ons op!
Voor meer informatie kun je via de site contact met onze vereniging opnemen.