Wie komt ons helpen?

Om een idee te geven wat er komt kijken bij het runnen van een sportvereniging, hebben we een aantal taken op een rij gezet.
– klaarzetten zaal (vrijdag 16.30) en opruimen zaal (vrijdag 20.00 uur)
– hulp bij optreden Midsummernight Heteren
– regelen Grote Clubactie
– opstellen van beleidsplan
– zoeken naar subsidies
– onderhoud turntoestellen
– bijhouden website/FB-pagina
– juryleden (na een korte opleiding van KNGU)
– organiseren uitje jongste turngroep
– penningmeesterschap
– contact houden met/aanspreekpunt zijn voor trainers

Kunt u/kun jij ons helpen met een of meerdere van deze taken? Of wilt u/wil jij samen met ons deel uitmaken van het bestuur? Daar zouden we heel blij mee zijn. Laat het ons weten voor donderdag 5 maart! Stuur een mail aan aan secretariaat@gvdebrug.nl of stuur een berichtje naar 06-22994194.

Juryleden

Deelnemen aan wedstrijden gaat niet zonder menskracht.
Wij zjin op zoek naar enthousiaste mensen die voor onze vereniging wilen jureren en/of bereid zjin de jurycursus van het KNGU te volgen.
Zonder juryleden is het niet mogelijk wedstrijden te draaien. Kennis in de turnsport is een pré voor het volgen van de cursus, maar als je enthousiast en een doorzetter bent, is het ook zeker haalbaar.
Door de cursus krijg je meer inzicht in de aspecten van uitvoering van de oefeningen. Er komt meer bij kijken dan dat je in eerste instantie gedacht had. Waarmee je de waarde van een oefening van de turnsters meer weet te waarderen.
Tijdens een wedstrijd wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Opbouwen rondom wedstrijd
Ook voor het opbouwen en regelzaken zoeken we mensen die weten wat aanpakken is. Samen staan we sterk.
Door inzet van leden van onze vereniging wordt het deelnemen aan wedstrijden mogelijk gemaakt.
Meer informatie is te verkrijgen bij Evelien (vrijdag) of via kopje contact van deze site.

Op dit moment zijn er geen vacatures.