WEDSTRIJDEN
Jureren

Deelnemen aan wedstrijden gaat niet zonder menskracht.
Wij zjin op zoek naar enthousiaste mensen die voor onze vereniging wilen jureren en/of bereid zjin de jurycursus van het KNGU te volgen.
Zonder juryleden is het niet mogelijk wedstrijden te draaien. Kennis in de turnsport is een pré voor het volgen van de cursus, maar als je enthousiast en een doorzetter bent, is het ook zeker haalbaar.
Door de cursus krijg je meer inzicht in de aspecten van uitvoering van de oefeningen. Er komt meer bij kijken dan dat je in eerste instantie gedacht had. Waarmee je de waarde van een oefening van de turnsters meer weet te waarderen.
Tijdens een wedstrijd wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Opbouwen 1 wedstrijd
Ook voor het opbouwen en regelzaken zoeken we mensen die weten wat aanpakken is. Samen staan we sterk.
Door inzet van leden van onze vereniging wordt het deelnemen aan wedstrijden mogelijk gemaakt.
Meer informatie is te verkrijgen bij Evelien (vrijdag) of via kopje contact van deze site.