Activiteiten

 

Midsummer Night Heteren, 19 juni 2020

 

De Midsummer night Heteren is een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Heteren. Braderie, muziek, hapjes & drankjes, activiteiten voor kinderen. Gratis toegang en altijd gezellig. De gymvereniging zal ook dit jaar weer een demonstratie verzorgen.

 

 

Rabo Clubsupport

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook? Leden van Rabobank Oost Betuwe mogen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen verenigingen en stichtingen. De Rabobank heeft € 75.000 ter beschikking gesteld. Hoe meer stemmen jij ons geeft, hoe meer geld wij gesponsord krijgen! Ben je lid van Rabobank Oost Betuwe? Geef ons dan jouw stem tijdens de stemperiode.
De succesvolle Rabo Clubkas Campagne krijgt dit jaar een vervolg, maar in een nieuw jasje. Vanaf 2020 doen we namelijk mee met de landelijke actie Rabo ClubSupport. De opzet blijft hetzelfde; Rabobank Oost Betuwe investeerd een deel van de winst in het lokale verenigingsleven. Het is aan de leden om te bepalen naar wie het geld gaat, door te stemmen op hun favoriete clubs. Dankzij de landelijke aandacht voor Rabo ClubSupport verwachten we nog meer deelnemers en stemmen dan nu. De landelijke actie start later dan je van ons gewend bent. In mei ontvangen alle stichtingen en verenigingen een uitnodiging. Daarin staat meer informatie hoe je jouw club, vereniging of stichting aan kunt melden voor Rabo ClubSupport. De stemperiode start eind september en de uitslag zal in oktober bekend worden gemaakt.

 

Grote Club Actie 2020

Over de Grote Clubactie
Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Wij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat.
Wij zien het als onze taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die ons en de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe. Hun inzet is goud waard!
Vanaf 19 september 2020 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020! Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan, bij vrienden en familie aankloppen en/of berichten delen via social media en WhatsApp om loten te verkopen. In de maand december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt dan ook de trekking van het Superlot plaats. De trekkingsuitslag wordt snel na de trekking bekendgemaakt.